Wednesday, December 20, 2017

Участь у Міській педагогічній виставці

5 comments:

  1. Доброго вечора всім колегам та учасникам педвиставки! Дуже сподобався опис досвіду Людмили Миколаївни Дерибасової. Молода, талановита, амбіційна з повним арсеналом цікавих ідей! Скільки всього вона висвітлила у своїй роботі. Дуже багато часу приділяє виховній позакласній роботі. Вона завжди всім своїм єством прагне до самовідданої праці. Сповнена сил, енергії та життєвого досвіду, завжди у творчому пошуку, повсякденній педагогічній роботі.
    Людмила Миколаївна завжди приділяє чималу увагу формуванню в учнів глибокого й стійкого інтересу до навчання, створює сприятливі умови для розвитку талановитої та культурно освіченої особистості. Намагається зберегти духовні цінності дитини, спираючись на унікальність і неповторність кожної дитини, завжди допомагає та підтримує учнів у творчості.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Хочу висловити подяку нашому класному керівнику Людмилі Миколаївні! Любов до своєї праці , любов до дітей, велика жага до знань, постіний розвиток, потрібні слова підтримки , добирання ключів до кожної дитини, піклування не тільки про рівень знань , але і про психологічний стан дитини не тількі в стінах школи, творчість, ініціатівність, мудрість - це все наша Вчителька!!! Ще раз дякую !!!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete